top of page

Плейліст на літо 2023

Треба перевірити всі годинники в домі. Перший, другий, на телефоні, біля телевізора... Всі показують ЛІТО! А що головне влітку? Правильно — відпустка! Давайте оберемо, куди вирушимо цього разу. Ми пропонуємо поїхати до нашого — українського — Криму! Ви з нами? Тоді беріть свої валізи, будемо обирати, що взяти з собою!


Купальники — є, окуляри — є, покривало, сонцезахисна парасолька — є, а фрукти купимо на місці! Чогось все ж не вистачає. Точно! Хто зможе хоча б день прожити, не слухаючи музику, а особливо українську! Тим більше, рідний Крим вже засумував за солов’їною, настав час знову пірнути в рідну мелодику. А ми поки пірнемо в море — море нових українських артистів, котрі сьогодні підтримують нашу культуру, створюючи гарну музику.


Отже, знайомтеся з нашим топ-5:


 

YAGODA

Українська співачка, яка в шоу-бізнесі зарекомендувала себе, як романтична та лірична виконавиця. Дебютні треки одразу стали найротованішими треками радіо на заході України: «Запах кропиви», «Чапля», «Пропаща», «Сон». Пропонуємо послухати пісню «Сонце», яка точно припаде вам до душі.




 

BRYANGIN

Нове ім’я українського шоу-бізнесу. Справжній романтик, серце якого говорить римами. У своїй творчості BRYANGIN розкриває цінності відносин між людьми. Основою пісень виконавця є поєднання сучасних R&B бітів, мелодійного вокалу та речитативу. Його хіт «Закоханий» у всіх на вустах. Тому, пропонуємо познайомитися ближче з артистом й послухати цей трек.



 

МАРІЯ КВІТКА

Популяризаторка української культури, фольклористка, співачка, художниця з костюмів, переможниця телепроєкту «Голос країни» 12 сезону (2022). Протягом багатьох років Марія їздить в етнографічні експедиції регіонами України, в яких досліджує український фольклор та збирає народні пісні. До речі, у цієї неймовірної артистки нещодавно відбулася прем'єра нового альбому! Ми пропонуємо вам послухати одну з улюблених пісень, але після неї ви точно захочете більше!



 

T.HUTSULS

Молодий колоритний гурт із прикарпатського міста Коломия. Метою гурту стало змусити людей слухаючи пісню «Гуцули» відчути цих справжніх людей із гір. Ця пісня наче розмова між поколіннями, які об'єднані єдиним духом усередині — гуцульським духом. Цей гурт можна відзначити за відродження гуцульської культури та поєднання в сценічних образах сучасного і автентичного. Ловіть їх крутий хіт!



 

KRUTЬ

Вона грала і на Майдані, і в окопах, і у великих та малих залах. Марина Круть — дівчина з бандурою, про яку після нацвідбору Євробачення заговорила вся Україна. Неформатна виконавиця й артистка, чиї композиції зрідка почуєш на FM-станціях, але точно запам’ятаєш. Учасниця відбору на Євробачення 2023 з чуттєвою піснею «Колискова», яку ми сьогодні вам і пропонуємо послухати.



 

Нові українські артисти — це ковток свіжого повітря, це майбутнє української музики, за яке ми маємо боротися разом з ними. Адже вони потребують нашої підтримки та наших прослуховувань! Шукаючи все життя музику поза межами нашої країни — ми плекаємо порожнечу в душі. Адже пісня — друга мова українців. Слухаючи її, можна відчути увесь біль, щастя, силу, боротьбу... Отже, шукаючи навколо себе, не забувайте зазирнути собі в душу, адже там багато відповідей і знахідок.


Здається, ми вже зібрані у подорож! З таким багажем ми точно влаштуємо собі найкращу відпустку. А потім обов'язково повернемося в наш — Український Дім!


Дарина Чирва

bottom of page